Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El candidat a la presidència afirma que “no hi ha país sense drets socials” i insta els republicans a dir si “tornaran a donar els seus vots altra vegada a un partit que és una coalició entre CDC i el Pdcat”

El candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech, ha emplaçat avui ERC a dir si “tornarien a fer president a un convergent encara que guanyessin les eleccions”. “Digueu que és veritat que voleu construir des de l’esquerra o si fa tant de temps que heu sacrificat l’eix social que tornareu a donar els vots altra vegada a un partit que és una coalició entre CDC i el Pdcat”, ha insistit Domènech, que ha subratllat que “necessitem construir aquest país on la desigualtat segueix creixent”.

El cap de llista de CatECP ha reivindicat una Catalunya que “busqui els consensos que ens fa grans per construir el futur”. “Som més forts i més fortes quan lluitem i construïm junts”, ha afirmat, alhora que ha avisat que “quan els blocs estan presents, desapareix la gent”. “No hi ha país sense drets socials”, ha sentenciat el candidat, que ha afirmat que la candidatura “representa el país i els seus drets” que “es construeix des de les escoles i des dels hospitals”.

Alamany reivindica “més autogovern, més drets i més democràcia”

La número dos de la llista, Elisenda Alamany, ha contraposat davant el projecte dels blocs “unilateralista” i “constitucionalista” que el de Catalunya en Comú – Podem és el projecte “de la il·lusió, aquell que vol fer avançar Catalunya amb més autogovern, més drets i més democràcia i posar la Generalitat al servei de la ciutadania per no tornar a deixar ningú enrere”. Alamany ha afirmat que el vot a la seva llista és “el vot per obrir tots els candaus dels que han segrestat el país perquè Catalunya torni a ser el motor de canvi que sempre ha estat”.

Alamany ha demanat al Pdcat que deixin de “lligar el futur del país al futur del seu partit en decadència” i ha assegurat que amb ERC “això els hi funciona”, perquè als republicans “només els falta demanar perdó per no haver-se presentat a les llistes amb Puigdemont”. Per contra, ha assegurat que els seus vots no “aniran ni a Arrimadas ni a Puigdemont”, perquè CatECP “mai acotarà el cap davant de falsos profetes”.

La número 3 de la llista, Jéssica Albiach, ha criticat el discurs de C’s i els ha acusat de “viure del conflicte” i ho ha argumentat recordant que “com pitjor li va a Catalunya millor li va a Ciutadans”. En aquesta línia ha descartat qualsevol pacte amb el partit taronja: “No anirem amb ells ni a comprar el pa”. “Nosaltres som l’única garantia de que s’acabi el procés”, ha conclòs.

El número 5 per Barcelona, Joan Josep Nuet, ha lamentat que “malgrat haver tingut una majoria independentista la sobirania com a país ha tirat enrere”, i ha afirmat que CatECP vol estar “al mig” d’un govern que enceti una “nova etapa”, que “posi la política social al centre i no renunciï mai al referèndum”.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma