Comunistes de Catalunya rebutgem la repressió policial de l'estat contra el poble de Catalunya que massivament s'està mobilitzant avui per exercir el dret a vot de manera cívica i pacífica. Condemnem la violència contra la població i exigim a l'estat espanyol la retirada immediata de les forces de repressió policial dels col·legis electorals per tal de garantir la seguretat de la ciutadania.

Considerem que Catalunya viu un estat d'excepció, una suspensió dels drets humans fonamentals i de les garanties democràtiques, completament inacceptable. Exigim al govern espanyol l'aturada immediata de les agressions contra la població. Exigim la dimissió del president Rajoy com a màxim responsable de la repressió feixista que pateix avui la ciutadania a Catalunya. Sol·licitem la solidaritat internacional davant la repressió brutal contra el poble de Catalunya.

Fem una crida al poble de Catalunya a resistir pacíficament, a omplir els carrers de manera cívica, a exercir el seu dret a votar, com a mostra de la repulsa davant les agressions feixistes de l'estat espanyol i en defensa de la nostra dignitat democràtica.

Pel dret a votar i a decidir, per la llibertat!

No tenim por!

Som un poble defensant la democràcia!

Comunistes de Catalunya
Secretariat


Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma