Comunicat de Comunistes de Catalunya en relació a l'aturada de país del 3 d'octubre.

Com a conseqüència dels fets ocorreguts durant la tota jornada de mobilització popular de l'1-O i davant de la brutalitat i la repressió exercida per la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia sobre el poble de Catalunya.

Des del Moviment Obrer de Comunistes de Catalunya rebutgem la repressió policial de l'estat contra el poble de Catalunya que massivament es va mobilitzar per exercir el dret a vot de manera cívica i pacífica.

Condemnem la violència contra la població i exigim a l'estat espanyol la retirada immediata de les forces de repressió policial.

Per tant cridem a tota la nostra militància a participar activament de les mobilitzacions i aturades als seus centres de treball durant el dia de demà 3 d'Octubre. Així mateix, comuniquem que durant tot el dia hi haurà membres presencials al nostre local de l'Av Portal de l'Àngel que restaran a disposició i us posaran en contacte amb membres del Moviment Obrer del Partit en cas que sigui necessari.

Aquesta mobilització té connotacions ciutadanes i en aquest sentit denunciem el posicionament d'algunes patronals i en especial de Foment del Treball que novament es mostra insensible amb els drets i llibertats de poble de Catalunya.

Aprofitem aquesta comunicació per a recordar-vos que aquesta setmana se celebren a tot el territori Espanyol marxes en defensa de les pensions dignes. I que culminaran en una manifestació el pròxim dia 9 d'Octubre a Madrid.

Pel dret a votar i a decidir, per la llibertat i els drets socials!

No tenim por!

 Som un poble defensant la democràcia!

Visca la classe Obrera!

Comunistes de Catalunya
Secretaria de moviment Obrer



Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma