Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El diputat de CSQEP i Secretari Tercer de la Mesa del Parlament rep la querella de la Fiscalia per tramitar la llei del referèndum

El diputat de Catalunya Sí que es Pot i Secretari Tercer de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, ha tornat a defensar avui que “al Parlament s’hi ha de poder parlar de tot” després de rebre la querella de la Fiscalia per haver tramitat la llei del referèndum. Davant les acusacions de prevaricació, desobediència i malversació, que no ha estat acceptada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Nuet ha assenyalat que “només resoldrem la situació amb debat, no amb jutges enviats per dirigents polítics del PP que són covards per seure a la taula de diàleg”.

Acompanyat de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el vicepresident primer, Lluís Guinó; i les secretàries Anna Simó i Ramona Barrufet, Nuet ha acusat la Fiscalia de voler “arruïnar les vides” dels membres de la Mesa querellats amb la intenció d’imputar-los el delicte de malversació de cabals públics, que pot comportar penes de presó. “La sola pretensió de voler-ho fer ja parla per sí sola de la seva intenció política”, ha assenyalat Nuet. “Es vol acabar amb nosaltres, inclús amb aquells que hem estat crítics amb com s’han tramitat les lleis al Parlament i que no hem votat a favor de la llei del referèndum”, ha afegit.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma