El Partit Socialista República Irlandès s'ha dirigit a Comunistes de Catalunya per a expressar el seu suport a la lluita del poble de Catalunya pel dret a decidir.

Benvolguts camarades,

El Partit Socialista Republicà Irlandès vol enviar salutacions de solidaritat als comunistes de Catalunya. Desitgem l'important pas endavant en la lluita catalana per l'èxit en l'alliberament nacional i el socialisme l'1 d'octubre de 2017.

La lluita del poble irlandès i del català pel socialisme i contra l'ocupació estrangera té moltes similituds històriques. Tots dos són els pobles oprimits als quals s'ha negat la lliure determinació nacional. Tots dos són explotats pel mateix sistema econòmic capitalista de la Unió Europea. Tant classe obrera catalana com la irlandesa tenen una cultura de resistència que mai no pot ser derrotada.

Nosaltres, al Partit Socialista Republicà Irlandès, anem a embarcar-nos en un viatge per crear les condicions en què puguem tenir el nostre propi referèndum per alliberar-nos del domini britànic i crear una Irlanda unida.

El referèndum per a la unitat irlandesa és un pas important per a nosaltres en la nostra lluita contra l'ocupació britànica i per a l'alliberament nacional i el socialisme.

Irish Republican Socialist Party

Etiquetes de comentaris: , , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma