CCOO crida al conjunt de treballadors i treballadores de Metro Barcelona a participar en l'assemblea de dijous dia 27




La Secció Sindical de CCOO del Metro de Barcelona, en assemblea d'afiliats i afiliades, ha decidit recolzar la proposta mediadora del Departament de treball, considerant que és positiva perquè recull bona part de la Plataforma reivindicativa.

La proposta consensuada amb Departament de Treball i treballada amb el Comitè de Vaga, obliga a la direcció del Metro a complir els acords i convenis, l’Estatut dels Treballadors i la Llei de Prevenció de Riscos Laborals. Aconsegueix la recuperació de tasques externalitzades, la reducció de la precarietat contractual i estableix millores en temes de conciliació de la vida laboral i familiar com horaris, permisos i reduccions de jornada.

El Comitè de Vaga ha decidit per unanimitat portar la proposta a consideració de l’Assemblea General de treballadors i treballadores del Metro que ha convocat per al pròxim dijous.
CCOO s’enorgulleix de la lluita que s’ha mantingut, agraeix l’esforç del conjunt de la plantilla del Metro i crida a participar massivament en l’Assemblea de dijous.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de juliol de 2017
26/07/2017

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma