Resolució del 1r Congrés de Comunistes de Catalunya, per la implicació de la militància en la comissió de festes, coneguda amigablement com el grup dels "festeros".

I ja tornem a ser aquí. Ens coneixereu com les liants, els filibusters, les joglars, les trolls... Sí, tot això és cert, i a més som una comissió viva, alegre i combativa: som Festeros. La comissió del partit que desenvolupa, i és responsable, dels esdeveniments i dels actes centrals d'aquest, com són: el sopar d'entrega de carnets, la Festa Realitat, la Brigada de la Festa do Avante, una part de la logística d'aquest congrés, activitats vàries i d'algunes fotos compromeses.

I també desenvolupem altres tasques importants pel partit: formació de quadres, implicació i empoderament o discussió i desenvolupament d'objectius. Aquestes són part de les tasques que probablement desconeixeu i que treballem de forma periòdica.

Fruit de totes aquestes discussions, i d'acord amb objectius consensuats, vam presentar al Comitè Central un nou model de festa, del que moltes i molts de vosaltres vau poder gaudir l'any passat.

Una nova festa per a un nou partit. Una forma de contribuir a l'organització, a desenvolupar un espai que les i els camarades se'l facin seu, s'impliquin i s'empoderin i, alhora, la construcció d'una eina que permeti al partit obrir-se i visibilitzar-se, convidant a companyes i companys amb els quals compartim reivindicacions i lluites. Una manera també de visibilitzar la tasca del conjunt de les cèl·lules als diferents fronts... Ah! I no oblidem el desenvolupament del "deliri culinari-froidià" d'algunes i alguns camarades.

Aquest serà el segon any que muntarem la Festa Realitat, no com a comissió només, si no des de fa mesos que busquem d'implicar a tot el partit. Vuit xiringos amb activitats descentralitzades i tiradors de cervesa; activitats infantils durant tot el dia; servei personalitzat d'endevinació i pseudociències; el típic acte de la JCC a l'hora de la becaina; l'acte central del partit; l'innovador míting; i els concerts per continuar amb la gresca fins ben entrada la nit.

A cap altre acte del partit podreu fotografiar al nostre secretari general fent la migdiada a la gespa; ni tampoc gravar vídeos on surtin companyes fent la cuca i que, incomprensiblement, pugem a internet.

Res ens aturarà! Ni tan sols asfaltar el parc 3 dies abans de la festa o l'enorme quantitat de papereres de cartó evitaran que Comunistes de Catalunya tornem a col·lectivitzar durant el pròxim 1 de Juliol el parc Serra i Martí a Canyelles.

Carregueu les piles, desempolseu les antigues càmeres de fotografia i porteu la paga per bescanviar en comuns, aquest any la festa serà memorable, plena d'activitats, bon menjar, concerts i, sobretot, de camarades vives, alegres i combatives.

Fem festa, fem partit, fem Realitat!

1r Congrés de Comunistes de Catalunya
Badalona, 4 de juny de 2017

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma