Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El coordinador general d’EUiA i diputat de CSQEP afirma que “és una situació vergonyant que representants públics estiguin querellats per facilitar un debat polític” després de ser citat com a investigat en el Cas Forcadell

El coordinador general d’EUiA i diputat de Catalunya Sí Que es Pot, Joan Josep Nuet, ha afirmat aquest dimecres en una entrevista al programa ‘Els Matins’ de TV3 que està “ferm” amb les decisions polítiques que ha pres i ha assenyalat que “és una situació vergonyant que representants públics estiguin querellats per facilitar un debat polític”.

Nuet ha fet aquestes declaracions després de ser citat com a investigat en el Cas Forcadell per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. “El que hauria d’haver fet la magistrada és dir que tots som innocents”, ha assenyalat tercer secretari de la Mesa del Parlament en relació a la resta dels membres de la Mesa encausats.

Així mateix, Nuet ha cridat a “guanyar la batalla del referèndum” que, ha recordat, “té el suport del 80% de la societat catalana”. “Hem de guanyar la batalla del referèndum, que és la batalla per la sobirania d’un poble que vol decidir”, ha afirmat, alhora que ha instat a “no trencar la unitat pel dret a decidir”.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma