Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Els partits condemnen les ocupacions i donen el seu suport a les famílies afectades

Davant les ocupacions realitzades per un grup de joves al carrer Sant Francesc deixant sense habitatge a diverses famílies de la Llagosta manifestem:

  1. Condemnem sense cap tipus de dubte les ocupacions realitzades als pisos de Sant Francesc que no persegueixen cap tipus de reivindicació social sinó tant sols un interès personal i que no tenen res a veure amb els moviments okupes de denuncia de l’especulació urbanística, ni amb els moviments d’ocupació social de habitatges buits de propietats bancàries.
  2. Donem tot el nostre suport a les famílies afectades, persones de classes treballadores i populars que han fet un esforç molt gran per poder accedir a aquests habitatges i que de manera injusta estan veient usurpats els seus drets.
  3. Que de manera inequívoca continuarem treballant i defensant el dret a un habitatge digne, contra l’especulació urbanística i en favor de polítiques que garanteixin l’accés a l’habitatge de totes les persones.
  4. Denunciem i condemnem la lamentable actitud d’algunes persones que, de manera encoberta per les xarxes socials, han intentat polititzar el conflicte manipulant la informació i vinculant diverses persones afiliades i electes de les nostres organitzacions amb màfies organitzades, amb l’únic objectiu de la crispació social cap a les nostres formacions polítiques.
  5. Per últim, demanem a tothom qui correspongui que es treballi de manera urgent en la recerca immediata de solucions al conflicte i es restableixin els drets de les famílies de la Llagosta que han comprat els seus habitatges.


Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma