Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El Ministre de Justícia va fer aquestes afirmacions després que el Tribunal Suprem hagi avalat eludir una vaga amb subcontractació

La diputada d’En Comú Podem Aina Vidal ha sol·licitat la compareixença al Congrés del Ministre de Justícia, Rafael Catalá, perquè doni explicacions sobre les seves afirmacions de que hi ha drets com el de vaga emparats per la Constitució Espanyola que han de ser “equilibrats” amb el desenvolupament econòmic. El Ministre de Justícia va fer aquestes afirmacions després que el Tribunal Suprem hagi avalat eludir una vaga amb subcontractació, i que els clients d’una empresa en vaga puguin contractar amb tercers.

“Comparteix el Govern el criteri del seu ministre de Justícia?”, ha requerit Vidal a l’Executiu en unes preguntes escrites, alhora que ha preguntat si “hi ha altres drets, inclosos en la Constitució o no, que el Govern, o el seu ministre de Justícia, considerin que han de ser “equilibrats amb el desenvolupament de l’activitat econòmica”. “Potser el dret a la vida i integritat física i moral? La llibertat?”, ha enumerat.

La diputada també ha preguntat al Govern si considera que existeixen “exorbitants” proteccions a drets –en al·lusió al que diu la sentència del Suprem- i si en aquest sentit “creu que s’han de protegir drets, fonamentals o no, de manera moderada i gens exorbitant”.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma