Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El Consell Nacional d’EUiA aprova el pressupost de la formació i els plans de treball de les diverses àrees

El coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet, ha enviat avui un missatge al congrés de Podemos que està celebrant al Palacio de Vistalegre de Madrid: “S’han de donar compte que els necessitem units”, ha afirmat. “A Espanya cal unitat. Hem tingut un 2016 ple d’esperança precisament perquè hi va haver unitat i vam assolir fites polítiques que fins ara no havíem assolit, i el 2017 no podem fem cap pas enrere”, ha exposat Nuet, que ha posat la confluència a Catalunya com a exemple per “fer que la gent se sumi i tenir programes transformadors”.

Nuet ha fet aquestes declaracions durant el Consell Nacional d’EUiA, que ha aprovat el pressupost de la formació per aquest any i els plans de treball de les diverses àrees, un aspecte “important per activar tota la organització i el nostre entorn perquè participi en el procés del nou espai polític, i que es treballi localitat a localitat, sector a sector, assemblea a assemblea”, ha assenyalat el coordinador general.

Votació del plans de treball de les diverses àrees d'Esquerra Unida i Alternativa.

Votació del plans de treball de les diverses àrees d’Esquerra Unida i Alternativa.

“Un País en Comú està sent un espai de trobada d’actors polítics i socials molt diversos que estem construint un camí unitari, que és el que ens demana la gent”, ha exposat Nuet. “Crec que és el que fa falta en aquest moment al conjunt del país. A Catalunya ens n’estem sortint, i ara cal que a Espanya això també passi”, ha defensat. Per això, ha insistit en enviar un missatge “a tothom: a Podemos, a Izquierda Unida, i a tots els actor confluents: la unitat s’ha de preservar, és un element polític indispensable”.

El Consell Nacional celebrat aquest dissabte ha aprovat el pressupost de la formació amb 49 vots a favor i 13 abstencions, i també ha donat llum verda als plans de treball de les diverses àrees amb 48 vots a favor i 12 abstencions.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma