Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Xavier Domènech apunta que demanaran les compareixences de Jorge Fernández Díaz i Alícia Sánchez Camacho a la comissió

El portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech, ha expressat avui la seva satisfacció perquè la Cambra Baixa constitueixi la comissió d’investigació sobre l’anomenada ‘Operació Catalunya’ que implica, entre d’altres, a l’ex ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz.

“Aquesta comissió s’havia d’haver constituït fa molt de temps, però ha estat bloquejada fins ara”, ha assenyalat Domènech, que ha subratllat que el seu grup ha estat treballant “precisament per desbloquejar-la, tant internament com fent pressió a nivell públic”.

“Esperem que en breus aquesta comissió pugui començar a treballar”, ha mantingut el portaveu d’En Comú Podem, alhora que ha qualificat “d’absolutament essencial” que es posi en marxa perquè les pràctiques del Ministeri de l’Interior que han sortit a la llum situen el cas “al nivell del Watergate espanyol”.

Domènech ha explicat que estan treballant ja en la llista de compareixents a la comissió que demanaran, però ha apuntat ja els noms de l’ex ministre Fernández Díaz, la presidenta del PP català i actual diputada al Congrés, Alícia Sánchez Camacho, i els comandaments policials implicats.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma