Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

“El que uneix al 80% de la població catalana és la democràcia, no la independència” afirma el coordinador general d’EUiA en un debat al Teatre Bartrina de Reus

El coordinador general d’EUiA i diputat de Catalunya Sí Que es Pot, Joan Josep Nuet, va cridar ahir a “posar les energies en guanyar el referèndum que vol el 80% de la societat catalana”. “Si el referèndum el donem per guanyat, perdrem”, va afirmar Nuet en un debat al Teatre Bartrina de Reus amb representants d’altres formacions polítiques.

El també Tercer Secretari de la Mesa del Parlament va sostenir que és “un error” dedicar “massa temps” a debatre si el referèndum “ha de ser unilateral o no”. “És un debat a superar”, va defensar, i va plantejar la necessitat de donar a conèixer “des de Sidney a Nova York” la voluntat de celebrar el referèndum. “En el referèndum no estem parlant d’independència, estem parlant de democràcia”, va manifestar.

Nuet va assenyalar que “cal que la gent que no es independentista participi d’un acte democràtic q canviï aquest país, per un nou país en que la majoria popular voti i decideixi”. En aquest sentit, va instar a “il·lusionar a la part de la societat catalana que no és independentista” perquè vegin que el procés suposa “una oportunitat per decidir quina salut, pensions i educació volen tenir”.

“El que uneix al 80% de la població catalana és la democràcia, no la independència. Només el fet de fer que posin un vot a l’urna ja guanyarem”, va concloure.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma