Carta del Coordinador General d'EUiA sobre el procés participatiu "Un País En Comú".

Companys/es:

A l’any 2017 que ha començat iniciem la culminació de la primera fase d’una de les apostes estratègiques mes importants d’EUiA, present en la 6a i 7a Assemblees Nacionals de la nostre formació, el “Nou Espai”. El diumenge 29 de gener es presenta a les Cotxeres de Sants de Barcelona en una acte públic el Document Ponència Zero que desenvolupa els sis eixos en que s’ha dividit la seva proposta política.

Vull adreçar-me a tu per encoratjar-te a que t’apuntis al procés participatiu que sota el títol d’Un País en Comú s’ha posat en marxa a la web: www.unpaisencomu.cat, i que participis a l’acte del diumenge 29. També et demano que puguis seguir i participar als diferents debats programàtics que s’organitzaran a reu del territori fins el proper mes d’abril en una setantena d’ indrets de Catalunya.

Finalment al mes d’Abril realitzarem l’Assemblea Constituent d’aquest Nou Subjecte Polític, on cada persona tindrà un vot per decidir la línia política, la direcció i alguns dels principis democràtics del seu funcionament. Reuneix-te amb la teva assemblea territorial o sectorial d’EUiA i prepara la participació col.lectiva de l’afiliació i els amics i amigues d’EUiA, frueix del protagonisme d’estar fent història, de realitzar una proposta política pensada per a la classe treballadora i els sectors popular del nostra país, pensada per que res pugui seguir igual i el canvi comenci a ser una realitat

Salut i bona feina

Joan Josep Nuet i Pujals
Coordinador General d’Esquerra Unida i Alternativa

Font: www.nuet.cat

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma