Escrit de solidaritat de Comunistes de Catalunya amb el poble sudanés


Camarades del Partit Comunista Sudanès :

Comunistes de Catalunya reafirma, una vegada més, la seva solidaritat amb el poble sudanès i es manifesta en contra d'una nova campanya de repressió del règim d'Omar Bachir.

Comunistes de Catalunya declara la seva solidaritat amb les demandes del poble sudanès i les seves aspiracions de llibertat, a una vida decent i a un règim democràtic que garanteixi seguretat i estabilitat i posi fi a les guerres i al saqueig de les persones i de les riqueses naturals de Sudan. Les importants mobilitzacions, manifestacions i vagues en diferents sectors contra la carestia de la vida que s'estan donant aquests dies , apunten a un moviment popular per derrocar el règim dictatorial.

Comunistes de Catalunya demana l'alliberament del camarada Muhi al-Din Al-Jallad i de Masoud Muhammed Al-Hassan, membres del Buró Polític del Partit Comunista Sudanès i la d'altres membres del partit.

Constatem que el Règim dictatorial d'Omar Bachir , acusat de crims de guerra i contra la Humanitat pel Tribunal Penal Internacional, ha pres greus mesures contra els interessos del poble sudanès, com augmentar els preus de la gasolina i l'electricitat que han tingut un impacte directe en la vida de les persones, al mateix temps que ha decretat una important reducció en els salaris reals dels treballadors en els sectors públic i privat.

Mentre la intransigència del règim dictatorial sudanès contínua les seves polítiques repressives i autoritàries, els governs europeus miren per a un altre costat , més preocupats per mantenir les seves posicions polítics i econòmics en una zona geoestratégica.

Comunistes de Catalunya, demana la fi de la repressió, l'alliberament dels presos polítics i l'obertura d'un procés democràtic que porti al poble sudanès a triar les seves institucions d'una forma lliure i democràtica.

Rebin una fraternal Salutació



Texto del escrito de solidaridad de Comunistes de Catalunya con el pueblo sudanés



Comunistes de Catalunya reafirma, una vez más, su solidaridad con el pueblo sudanés y se manifiesta en contra de una nueva la campaña de represión del régimen de Omar Bachir.

Comunistes de Catalunya declara su solidaridad con las demandas del pueblo sudanés y sus aspiraciones de libertad, a una vida decente y a un régimen democrático que garantice seguridad y estabilidad y ponga fin a las guerras y al saqueo de las personas y de las riquezas naturales de Sudan. Las Importantes movilizaciones, manifestaciones y huelgas en diferentes sectores contra la carestía de la vidaque se están dando estos días , apuntan a un movimiento popular para derribar el régimen dictatorial.

Comunistes de Catalunya pide la liberación del camarada Muhi al-Din Al-Jallad y de Masoud Muhammed Al-Hassan, miembros del Buró Político del Partido Comunista Sudanés y la de otros miembros del partido.

Constatamos que el Régimen dictatorial de Omar Bachir , acusado de crímenes de guerra y contra la Humanidad por el Tribunal Penal Internacional, ha tomado graves medidas contra los intereses del pueblo sudanés, como aumentar los precios de la gasolina y la electricidad que han tenido un impacto directo en la vida de las personas, al tiempo que ha decretado una importante reducción en los salarios reales de los trabajadores en los sectores público y privado.

Mientras la intransigencia del régimen dictatorial sudanés continua sus políticas represivas y autoritarias, los gobiernos europeos miran para otro lado , más preocupados por mantener sus posiciones políticos y económicos en una zona geoestratégica.

Comunistes de Catalunya, pide el fin de la represión, la liberación de los presos políticos y la apertura de un proceso democrático que lleve al pueblo sudanés a elegir sus instituciones de una forma libre y democrática.


SUDAN: EL MOVIMIENTO POPULAR EN LA CALLE CONTRA LA DICTADURA : moltazem



Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma