Comunicat de Comunistes de Catalunya en motiu de la mort del Comandante Fidel Castro.

Comunistes de Catalunya volem expressar la nostra profunda tristesa davant de la mort del camarada Fidel Castro i transmetre el nostre condol al Partit Comunista de Cuba, a la seva família i amistats, així com a tot el poble cubà.

Acompanyem, avui, a totes les dones i els homes cubans en el comiat a un dels majors líders revolucionaris de tota la història.

Acompanyem també en el dolor a totes les dones i homes revolucionaris del món que hem perdut un referent ideològic, un model de dignitat, un exemple de compromís en la lluita i un dels esperits més lúcids del nostre temps.

Més que un home, Fidel ha estat un gegant. Un gegant que va encapçalar la lluita guerrillera de tot el poble de Cuba contra la tirania. Un gegant que va guiar el poble pel camí de la dignitat i la justícia contra el monstre de l'Imperialisme. Un gegant que mai es va doblegar davant els enemics dels pobles i dels oprimits. Un gegant que va alçar la veu per tots els qui no tenien veu, que va alçar el seu puny pels qui no tenien res. Un gegant que va entregar la seva vida a la construcció del socialisme i la lluita contra l'imperialisme, a la llibertat dels pobles i la justícia entre els éssers humans. Un gegant, en definitiva, de l'humanisme revolucionari.

Avui ha mort un home, Fidel Castro, el Comandante. Però la seva petjada en la història res l'esborrarà. Perquè el seu record romandrà per sempre en l'esperit d'aquelles persones que lluiten per un món més just i pel bé del conjunt de la humanitat.

¡Hasta la victoria siempre, Comandante!
¡Venceremos!

Comunistes de Catalunya
Comitè Central

25 de novembre de 2016

Convocatòria

Concentració d'homenatge a Fidel
Dissabte, 3 de desembre a les 12 h davant Consolat de la República de Cuba, Passeig de Gracia 34 de Barcelona.

Més info: Convocatòria a l'Homenatge a Fidel


Versión en castellano



Comunistas de Cataluña queremos expresar nuestra profunda tristeza ante la muerte del camarada Fidel Castro y transmitir nuestro pésame al Partido Comunista de Cuba, a su familia y amigos, así como a todo el pueblo cubano.

Acompañamos, hoy, a todas las mujeres y los hombres cubanos en la despedida a uno de los mayores líderes revolucionarios de toda la historia.

Acompañamos en el dolor a todas las mujeres y hombres revolucionarios del mundo que hemos perdido un referente ideológico, un modelo de dignidad, un ejemplo de compromiso en la lucha y uno de los espíritus más lúcidos de nuestro tiempo.

Más que un hombre, Fidel ha sido un gigante. Un gigante que encabezó la lucha guerrillera de todo el pueblo de Cuba contra la tiranía. Un gigante que guió al pueblo por el camino de la dignidad y la justicia contra el monstruo del Imperialismo. Un gigante que nunca se doblegó ante los enemigos de los pueblos y de los oprimidos. Un gigante que alzó la voz por todos los que no tenían voz, que alzó su puño por quienes no tenían nada. Un gigante que entregó su vida a la construcción del socialismo y la lucha contra el imperialismo, a la libertad de los pueblos y la justicia entre los seres humanos. Un gigante, en definitiva, del humanismo revolucionario.

Hoy ha muerto un hombre, Fidel Castro, el Comandante. Pero su huella en la historia nada la borrará. Porque su recuerdo permanece para siempre en el espíritu de aquellas personas que luchan por un mundo más justo y por el bien del conjunto de la humanidad.

¡Hasta la victoria siempre, Comandante!
¡Venceremos!

Comunistes de Catalunya
Comité Central

25 de noviembre de 2016

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma