Unes 500 persones van participar, diumenge, a la II Marxa pels Drets Socials del Vallès Oriental, organitzada per una seixantena d'entitats de la comarca. La marxa a peu es va dividir en diverses columnes que van sortir de diverses poblacions i que van confluir a Granollers al migdia, on es va llegir un manifest i es van fer diverses accions reivindicatives.
#EntreTotesTOT.

Els manifestants, que van sortir des de diverses poblacions de la comarca –Llinars, Mollet, les Franqueses, Canovelles...– van reclamar durant el recorregut, amb diverses accions, que es reverteixin les retallades en educació, sanitat, pensions, dependència o prestacions d'atur, entre d'altres.

Alhora, la marxa també reivindicava tots els drets socials que s'han anat perdent els darrers anys de crisi econòmica, com la sanitat i educació públiques i de qualitat, la dignitat laboral, els drets del jovent, el respecte a la diversitat, els drets de les dones, la sostenibilitat del territori, el dret a l'autodeterminació dels pobles, etc.

Algunes de les reivindicacions d'aquesta segons edició –la primera es va celebrar el maig de 2014– feien referència a l'acollida de refugiats, a la defensa del territori en l'àmbit del Circuit de Barcelona-Catalunya o a fer visibles els col·lectius feministes de la comarca.


La foto e informació es de Contrapunt.cat



Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma