BARCELONA: CADENA HUMANA #niCETAniTTIP

Aquesta tardor tornem als carrers!
15 octubre 2016, a les 17 h.
http://www.noalttip.org/cadenahumana/

QUÈ:
La campanya Catalunya No al TTIP convoca a la formació d’una cadena humana entre el Consolat de Canadà (Pl. Catalunya) i la Oficina de la UE a Barcelona (Pg. de Gràcia-Provença).

QUAN:
Dissabte 15 d’octubre, a les 17 h.
La mobilització es clourà amb un acte a la Pl. De Catalunya a les 18 h.

COM:
Podeu fer la vostra inscripció a la cadena aquí: http://www.noalttip.org/cadenahumana/

I podeu anar seguint la informació sobre la convocatòria i sobre la tardor en resistència al web: noalttip.org així com dels twitters: @CATnoalTTIP i @noalttip i Facebook: http://bit.ly/2d8xT23

PERQUÈ:
Aquesta mobilització s’emmarca en la crida global a una tardor en resistència davant dels tractats de lliure comerç i per la fi de la impunitat de les multinacionals. Les organitzacions de la societat civil, sindicals, camperoles i polítiques, joves, homes i dones de tot el món exigim la suspensió dels mal anomenats acords de lliure comerç i inversions, com l'acord entre la Unió Europea i Canadà, conegut com CETA, o el ja conegut TTIP, que es negocia amb els EUA.

A Europa i al Canadà, enguany fem especial èmfasi en el CETA, el cavall de Troia del TTIP, que s'ha negociat en secret durant més de cinc anys. Malgrat la creixent oposició pública i de sectors concrets econòmics i socials, com l'agrícola, petites empreses o associacions de jutges, la Comissió Europea pretén concloure aquest any la signatura del CETA gràcies al suport d'altres estats membres, entre ells l'Estat espanyol.

CONTACTE:
barcelona.no.ttip@gmail.com
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma