Joan Josep Nuet “Catalunya Sí Que es Pot surt reforçada d’aquest debat”. Nota d'EUiA



El coordinador general d’EUiA i diputat de Catalunya Sí Que es Pot, Joan Josep Nuet, ha assenyalat avui que el grup parlamentari “surt reforçat” del debat sobre la seva organització interna. Nuet ha destacat el paper de mediació que ha exercit EUiA i ha subratllat que la reorganització del grup permetrà visualitzar “d’una forma més clara” la seva pluralitat durant aquest període legislatiu.

Nuet ha fet aquestes declaracions després de la reunió aquest matí de la coordinadora política de Catalunya Sí Que es Pot, a la qual hi ha assistit representants de les diverses formacions que integren la confluència. El preacord signat a la reunió, ha explicat Nuet, serà ratificat per les executives dels diversos partits aquest vespre i demà dimarts a la reunió de grup parlamentari, per a ser exposada amb detall posteriorment. “EUiA ens sentim orgullosos del nostre paper. Hem estat decisius en aquest diàleg i hem fet valdre la nostra posició de mitjancers, de punt central, que ha estat la postura que ha reeixit”, ha afirmat Nuet.

El coordinador general d’EUiA ha celebrat que en els propers debats parlamentaris es produirà “una visualització més rica de tots els components del grup”, així com que es reforçaran els mecanismes de treball “d’un període legislatiu que serà intens”. Nuet ha assegurat que “no hi havia cap perill de que el grup es trenqués” i ha defensat que “el grup surt reforçat d’aquest debat”.

“El grup ha d’estar per sobre de les pretensions que de vegades pot tenir un partit”, ha destacat Nuet, que ha fet una crida a ser “propositius”, perquè “només construirem una alternativa de país a partir de la proposta”.

Necessitat d’un govern de canvi


D’altra banda, Joan Josep Nuet ha felicitat En Marea i Elkarrekin Podemos pels seus resultats electorals a Galicia i a Euskadi. Per a Nuet, els comicis bascos i gallecs reforcen “la necessitat d’un govern de canvi que faci fora a Rajoy de la Moncloa”. “Redoblem la nostra crida i els nostres esforços perquè Rajoy no segueixi de president del govern ni un minut més”, ha declarat.

A més, Nuet ha demanat al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que tingui “una actitud valenta que connecti amb la seva militància i la seva base social”, i ha dit que “si hi ha dirigents socialistes que volen per activa o per passiva fer a Rajoy president, que es presentin a les llistes del PP”.


GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa
Tel. 93 317 00 34
Cap de premsa: Eva Balart (626 34 42 41)
Brais Benítez (639 79 41 75)
premsa@euia.cat



Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma