Ahir, 9 de juliol, vam celebrar la Festa de la Realitat 2016, la festa de Comunistes de Catalunya, al Parc Josep Serra i Martí de 9 Barris. Amb la Festa d'enguany, Comunistes de Catalunya hem assolit una important fita: recuperar un format de Festa d'abans, un model no centralitzat, més participatiu, a partir de la implicació de les cèl·lules i les organitzacions territorials.

La Festa de la Realitat 2016 ha estat un èxit organitzatiu i de participació que dóna un important impuls al partit i consolida els significatius avenços realitzats aquest any. La Festa ha servit per a acomiadar un curs polític molt intens en un ambient familiar i distès, en el qual hem pogut confraternitzar i estrènyer els llaços de camaraderia que ens uneixen.

El programa de la Festa s'ha desenvolupat perfectament en els diferents espais del Parc Josep Serra i Martí de 9 Barris on la celebració s'ha realitzat per primera vegada. Agraïm a l'Ajuntament de Barcelona i al Districte la seva col·laboració. Agraïm també, molt especialment, les diferents persones representants d'entitats veïnals i socials de Nou Barris que s'han apropat a saludar-nos.

La jornada del matí ha transcorregut en un ambient relaxat, amb activitats i infantils i familiars. La mainada ha pogut gaudir de l'espectacle de "l'Estenedor, Teatre de titelles" i de diversos jocs i inflables. Cap al migdia, hem debatut sobre Renda Bàsica en una animada tertúlia.

A l'hora de dinar hem pogut escollir entre un menú de gaspatxo i paella, o alguna de les diferents tapes i entrepans dels xiringuitos. Enguany hem comptat amb 5 xiringuitos: un del Barcelonès, un del Baix Llobregat, un del Vallès, un de Solidaritat i un altre de la JCC.

Així mateix, també hem comptat amb diverses paradetes d'entitats, com l'Associació d'Expressos Polítics i la iniciativa ciutadana Anem a Mil per un salari digne.

A la tarda, el parc s'ha omplert de camarades, amistats i persones del veïnat de Nou Barris que s'han apropat a participar en les diferents activitats.

Un important grup de persones han participat en la Xerrada Debat sobre Activisme i Xarxes Socials organitzat per la JCC. Hem pogut conèixer les experiències de Stop Gordofobia, Masa Demócrata i Queer Avengers, a partir de les quals hem reflexionat sobre el paper de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en la lluita ideològica.

Poc després, s'ha iniciat el debat sobre Europa i l'€uro. El debat ha començat amb les intervencions de David Rodríguez de la Fundació Revolució Democràtica, Marina Albiol eurodiputada, Josep Manel Busqueta de la CUP i Manuel Viegas del PCP, als qui agraïm sincerament la seva presència i saludem afectuosament.

El míting final va ser presentat pel camarada Alfredo Cabezas i vam poder comptar amb les intervencions de Lucía Martin d'En Comú Podem, Marina Albiol d'EUPV, Juan Carlos Monedero de Podemos i Joan Josep Nuet, Secretari General de Comunistes de Catalunya.

Agraïm la presència a l'acte dels cònsols de Cuba, Veneçuela i l'Equador, pobles amb els qui seguim de la mà en la solidaritat internacionalista i en la lluita contra l'imperialisme.

Després del míting, va arribar la gresca. De la mà d'Orlis Pineda, The Botswanas i AlQuadrat, la festa es va estendre fins ben avançada la nit.

Amb això, felicitem al conjunt de la militància que amb la seva entrega i esforç han fet possible un cop més la Festa de la Realitat, la festa dels i les Comunistes de Catalunya. Visca la militància! Visca el partit! Visca Comunistes de Catalunya!

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Barcelona, 10 de juliol de 2016


Vídeos


Matí a la Festa de la Realitat 2016

Tarda a la Festa de la Realitat 2016

Míting de la Festa de la Realitat 2016

Fotos


Festa de la Realitat 2016

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma