Els i les comunistes som gent comuna, persones implicades en les lluites socials a peu de carrer, persones compromeses en els moviments veïnals per uns barris i pobles més habitables, persones posicionades en la primera línia sindical contra l'explotació en els centres de treball.

Els i les comunistes hem pres partit, partit per la classe treballadora. Som un partit de classe per a la defensa dels interessos de classe. Treballem en benefici de la majoria, per a construir una societat més justa, més lliure, més igualitària, més solidària. Treballem #pelBéComú.

Els i les comunistes estem organitzats. Som persones lliures, unides per les conviccions i la coherència, que compartim en el partit un projecte col·lectiu de societat. El partit és l'eina de la nostra lluita, la manifestació de la nostra experiència. Ens organitzem #pelBéComú.

Els i les comunistes militem. La militància és l'expressió del nostre compromís, l'exemple de la nostra coherència. Som la darrera trinxera dels oprimits, la primera línia de lluita de la classe obrera, de les classes populars. Militem #pelBéComú.

Pren partit!
Organitza't!
Milita!





Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma