Durant aquesta setmana, Joan Josep Nuet ha presentat dues importants resolucions al Parlament de Catalunya, en el marc d'una intensa activitat parlamentària.

En primer lloc, una resolució de condemna a la denuncia interposada pels Mossos d'Esquadra contra l'advocat Andrés Garcia Berrio en el marc de la protesta pacífica duta a terme el passat 30 de gener a la porta del CIE. Amb aquesta resolució s'ha volgut deixar clar el posicionament rotund en contra de la llei Mordassa i en defensa de drets humans fonamentals, com els drets de manifestació i de llibertat d'expressió.

D'altra banda, una resolució per la realització d'un homenatge a les víctimes del feixisme al Parlament de Catalunya. Malgrat s'han realitzat diversos homenatges als diputats afusellats i ajusticiats pel règim franquista, fins el moment el Parlament de Catalunya mai ha homenatjat als seus treballadors que van patir la repressió pel fet d'haver estat treballant al servei d'una institució democràtica, persones treballadores que van ser represaliades per defensar la democràcia i ser de classe obrera. A instàncies de la Associació Memorialista Querella Argentina hem impulsat aquesta proposta en la línia del reconeixement que s'està impulsant ja a nivell municipal, amb la finalitat que els familiars directes d'aquestes persones treballadores represaliades puguin veure restituït l'honor dels seus familiars.

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Barcelona, 19 de febrer de 2016

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma