L'Esquerra Europea condemna l'atac terrorista a Tunis el 24 de novembre, en el qual 13 agents de seguretat del president tunisià Béji Caïd Essebsi han estat assassinats en un autobús de camí al palau presidencial. Els assaltants, que no han estat identificats encara, van dur a terme l'atac, segons els testimonis, en una operació suïcida.

Aquest atac terrorista planteja de nou la qüestió de com contenir i eliminar el terrorisme. Per a això els esforços fonamentals s'han de dirigir a la resolució de conflictes i al manteniment de la pau a la regió de l'Orient Mitjà i Àfrica del Nord. Una important contribució a aquesta causa seria restringir i eliminar les fonts de suport financer a Daesh i altres grups terroristes.

Aquest terrorisme va sorgir de les intervencions occidentals en aquesta zona. L'intent de les potències occidentals d'eliminar Daesh a través de bombardejos resultarà inútil. De la mateixa manera, l'aliança occidental amb els règims d'Aràbia Saudita i Qatar, que financen Daesh, és fonamentalment contraproduent.

Font: European Left

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma