Comunistes de Catalunya treballa en favor de la Unitat Popular i de les candidatures unitàries de l'esquerra rupturista a les Eleccions Municipals de 2015.

Vídeo: Pel programa de la majoria


Cada dia som més les persones conscients que sota el capitalisme mai no podrà madurar una veritable Democràcia, un govern del poble i per al poble, on la ciutadania decideixi amb llibertat sobre tots els assumptes públics que afecten la seva vida.

Cada dia som més les persones conseqüents que ens organitzem per a fer front col·lectivament als atacs del capitalisme contra la Democràcia, per defensar un sistema alternatiu i viable a l'especulació que retorni al poble la seva sobirania.

Cada dia som més les persones que prenem partit per la Unitat Popular, que ens impliquem en la lluita per defensar la unitat de la Classe Treballadora i les classes populars, que són la immensa majoria de la ciutadania.

Ha arribat l’hora de la gent, d’un pla de Rescat Ciutadà, per a recuperar els nostres pobles i barris, per a retornar la dignitat a les persones.

Els i les comunistes formem part dels moviments socials i ciutadans emergents i apostem per una confluència de tots els moviments socials en un gran moviment unitari disposat a guanyar una alternativa des de la base.

Comunistes de Catalunya hem participat activament en la formació de la candidatura Barcelona en Comú, des de baix, des dels barris, i de moltes altres iniciatives d'Unitat Popular que es desenvolupen arreu del territori amb la voluntat de transformar la societat a través d'una Revolució Democràtica.

Comunistes de Catalunya fem una crida a la Classe Treballadora i a les classes populars a organitzar-se, a construir una alternativa política des del compromís i la responsabilitat, a abandonar la comoditat de la delegació de responsabilitats en partits i institucions per a apropiar-nos de les nostres vides.

Comunistes de Catalunya per la Revolució Democràtica: construïm la Unitat Popular, guanyem el Poder Local!
Pel programa de la majoria: juntem-nos!


Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Barcelona, 8 d'abril de 2015


Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma