El diputat oferirà un contacte informatiu aquest dijous, 9 d’abril, a les 10:45 a la UPC i per la tarda visitarà el Baix Llobregat.

El candidat d’IU a les eleccions generals, Alberto Garzón, visita Catalunya

El diputat de l’Esquerra Plural al Congrés i candidat d’Izquierda Unida a les properes eleccions generals, Alberto Garzón, visitarà Catalunya aquest dijous i aquest divendres. En aquest context, aquest dijous Garzón oferirà un contacte informatiu pel matí al campus de la UPC, abans de fer-hi una xerrada sobre treball garantit. Per la tarda Garzón visitarà el Baix Llobregat: es trobarà amb activistes en defensa de la sanitat pública a Bellvitge i participarà amb el coordinador d’EUiA, Joan Josep Nuet, en un acte polític a Cornellà sobre ‘Procés constituent i república’. També estarà a disposició dels mitjans en aquests municipis.

CONTACTE INFORMATIU D’ALBERTO GARZÓN A LA UPC
Alberto Garzón començarà la seva visita a Catalunya visitant la Universitat Politècnica de Catalunya, on oferirà una xerrada sobre treball garantit, organitzada per CCOO a la UPC, i conversarà amb diversos col·lectius universitaris sobre la situació als centres d’ensenyament superior. A la seva arribada a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial, Garzón oferirà una atenció als mitjans.

Hora: dijous, 9 d’abril, a tres quarts d’onze del matí.
Lloc: Entrada principal de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de la UPC (avinguda Diagonal, 647), Barcelona.

GARZÓN I LA RESPONSABLE DE SALUT D’EUIA ES REUNEIXEN AMB ACTIVISTES PER LA SANITAT PÚBLICA A BELLVITGE
Alberto Garzón es reunirà a l’hospital de Bellvitge amb treballadores i treballadors i usuàries i usuaris mobilitzats en defensa de la sanitat pública. Acudiran a la trobada membres de la junta de personal del centre, activistes de la plataforma ‘Rebelión Bellvitge’ i la candidata d’EUiA a l’Hospitalet, Ana González. Garzón estarà acompanyat per la responsable de l’àrea de Salut d’EUiA, Lola Castro.

Hora: dijous, 9 d’abril, a les cinc de la tarda.
Lloc: A les portes de l’hospital de Bellvitge (carrer de la feixa Llarga, sense número), l’Hospitalet.

GARZÓN PARTICIPA AMB JOAN JOSEP NUET EN UN ACTE POLÍTIC A CORNELLÀ
Alberto Garzón participarà en un acte polític sobre ‘Procés constituent i república’ a la seu comarcal de CCOO al Baix Llobregat, a Cornellà de Llobregat. També hi intervindrà el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet. Tots dos atendran els mitjans abans de l’inici de l’acte.

Hora: dijous, 9 d’abril. Nuet i Garzón atendran els mitjans a tres quarts de set de la tarda.
Lloc: Seu comarcal de CCOO al Baix Llobregat (carretera d’Esplugues, 68), Cornellà de Llobregat.

font: EUiA

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma