El proper dissabte 14 de març, la cèl·lula de Comunistes de Catalunya a la empresa de telemàrketing Konecta organitza un acte sobre la vaga que van dur a terme els treballadors del centre de treball d'aquesta empresa a Sevilla el passat 5 de gener. El conflicte tenia el seu origen a les nefastes condicions de treball imposades per la empresa a un planter generalment molt jove i ja llastrat per la precarietat i la temporalitat.

Entre d'altres, l'utilització de festius com a dies de descans obligatori, la manca de flexibilitat a l'hora d'establir les vacances (mesures amb les que s'estalviava milers de jornades pagades) o la falta d'antel·lació per notificar canvis d'horaris.

El dia 14 parlarem de la vaga de Konecta i també parlarem de les condicions del telemàrketing, de quines son les millors eines per fer front als atacs als treballadors i les treballadores, així com de la negociació engegada del conveni i quin tipus de model sindical necessitem. Per això volem ser-hi tots i totes, i no faltaràn treballadors de Konecta de Sevilla i Barcelona. Us hi esperem!

Dissabte 14 de març a les 18h
Sala de Conferències del Centre Cívic Cotxeres de Sants
C/Sants 79, Metro L1/L5 Plaça de Sants

Més informació: konecta@comunistes.cat

Etiquetes de comentaris: , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma