L'Isma i en Dani són dos joves estudiants portats a judici per exercir el seu dret a vaga el passat 29M. Els delictes que se’ls imputen, pels quals se'ls demana 8 anys de presó, són de desordres públics, danys a béns públics i atemptat als agents de l’autoritat entre d’altres. Els i les comunistes ens afegim a la campanya que exigeix la seva absolució.

El 29 de març de 2012 l’Isma i el Dani, juntament amb mil·lers de persones van participar a la vaga general. Ells són dos estudiants de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, que van exercir el seu dret pacíficament i sense participar en cap acció vandàlica.

Cap a les 11 del matí, quan feia estona que havien abandonat la Zona Universitària, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra. Així va començar un malson. Després de 2 dies en disposició policial, el seu cas va passar a mans de Carmen García Martínez, la mateixa jutgessa que ara s’ha fet famosa pel documental Ciutat Morta.

La jutgessa va decretar presó preventiva, basant-se en un article en un diari. A diferència del cas 4F, al cap de 34 dies a la presó sense judici, l’Audiència de Barcelona va revocar la mesura, contradient a Carmen García, que malgrat tot ha instruit el seu cas.

Després de 3 anys, on han hagut d’anar a fitxar per demostrar que no pretenien fugir, al març afronten el judici on l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fiscalia els demanen quasi 9 anys de presó.

Des d’aquest espai volem explicar el cas, com s’anirà desenvolupant i les activitats que anirem fent. Segueix-nos i fes-ne difusió!

Més informació: http://ismadani.absolucio.cat/

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma