Avui expliquen la campanya de suport creada per familiars, amics i companys. La fiscalia, l' ajuntament i la generalitat els hi demanen, conjuntament, 8 anys i 9 mesos de presó. Van ser empresonats 34 dies per participar a la Vaga General del 29M.

Avui dilluns 2 de febrer a les 11h l’Isma, el Dani, les seves famílies i les persones i entitats que els donen suport estaran a la Facultat de Física de la UB per explicar el seu cas.

Per la tarda, Som Poble, una candidatura per les properes eleccions municipals del Vendrell, ha convocat una concentració i roda de premsa pel proper dilluns per expressar el suport a l’Isma i el Dani.

L’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya demanen 3 i mig i 4 anys de presó als dos estudiants, i la fiscalia demana 8 anys i 9 mesos. Des del grup de suport reiterem la seva innocència i demanem la retirada dels càrrecs i l’absolució dels vaguistes encausats.

Volem recordar que aquest cas va ser instruït per Carmen García, instructora també del cas 4F, i que va empresonar incondicionalment a l’Isma i el Dani, així com al jove del Clot Javi, durant 34 dies, basant-se en articles periodístics per a la seva privació de llibertat.

Trobareu més informació a :

Twiter:

#29M
#absolució
#encausades29M

FB:


https://www.facebook.com/arran.paisoscatalans?fref=nf

https://www.facebook.com/ismadaniabsolucio?fref=ts

https://twitter.com/jovesev

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma