Pel districte de Nou Barris l'Ajuntament de Barcelona ha otorgat avui una Medalla d'honor de Barcelona a Joan Navarro Garcia, per la seva tasca en favor de la millora de les condicions de vida dels treballadors i pel seu compromís amb la democràcia i les llibertats públiques.
A la foto Navarro intervenint en l'acte del commemoració del 50 º aniversari de la constitució de CCOO, a l'Església de Sant Medir el pasat diumenge, acompanyat de Luis Romero i el company Guerrero.

Navarro va neixer el 1929, va ser membre fundador de CCOO.Ha sigut membre del Consell de la Federació de Pensionistes de CCOO, president de diverses Associacions de Veins de Barcelona, galardonatper la Generalitat de Catalunya amb un diploma en reconeixement per la seva lluita en defensa de les libertats, membre del Comité Central del Partit dels i les Comunistes de Catalunya i ara membre de Comunistes de Catalunya. Ara ara fa compatible la seva dedicació social i politica en nou barris, Iaioflautes, Sindicat de CCOO de Pensionistes. Comunistes de Catalunya felicita al camarada Navarro i a tots i totes que d'alguna manera han col·laborat per fer possible aquesta Medalla de la Ciutat. Moltes Felicitats Joan Navarro en nom de tot el Partit!

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma