Comunistes de Catalunya fem una crida a la classe treballadora a participar en la convocatòria de manifestació de la Taula per la Democràcia d'aquest dissabte 21 d'octubre a les 17 h al Passeig de Gràcia.

Manifestem la nostra repulsa per les detencions i l'empresonament preventiu de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i exigim el seu alliberament immediat. Considerem que aquestes detencions s'emmarquen en una onada repressiva injustificable contra les organitzacions de les classes populars catalanes i que només responen a motivacions polítiques.

L'empresonament dels Jordis se suma a la llarga llista de persones represaliades per motius polítics a l'estat espanyol en les darreres dècades. Només cal recordar el cas de tantes persones de l'esquerra abertzale, de tantes altres militants de l'esquerra gallega, de tantes persones vaguistes com el company Alfon o dels joves d'Altsasua, totes elles encara avui empresonades sense cap justificació i per causes obertament polítiques.

Certament, a l'estat espanyol hi ha persones a les presons per motius polítics i no són poques. I aquesta és una situació antidemocràtica que els diferents governs espanyols porten arrossegant des de la Transició gràcies al pervers silenci còmplice d'una part important de la societat. Es tracta d'una vulneració de drets fonamentals, com els drets d'expressió o de manifestació, que no és admissible per cap societat que es pretengui democràtica i que cal rebutjar de manera unitària i unànime.

Comunistes de Catalunya fem una crida a la unitat de la classe treballadora i de les classes populars de Catalunya i d'Espanya en defensa dels principis democràtics, els drets humans i les llibertats col·lectives i individuals.

Ningú a les presons per motius polítics!

#LlibertatJordis
#AlfonLibertad
#AltsasukoakASKE

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma